Christian Eriksen rygtes på vej til Napoli
Illustration
Premier League

Christian Eriksen rygtes på vej til Napoli

Christian Eriksen er varm i den italienske Serie A-klub.

Rygterne er som vanligt endeløse i et åbent transfervindue, og sender konstant store profiler i retning af klubskifter. 

Et af de seneste rygter i Italien er, at Napoli skal være interesseret i Christian Eriksen, der for et år siden skiftede fra Ajax til Tottenham og leverede en stor sæson i London-klubben med syv ligamål og otte assists.

Det er den italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport, der bringer rygtet frem, om at Eriksen er et emne til midtbanen, hvor schweiziske Valon Behrami meldes på vej til tyske HSV. 

Men skal rygtet blive til realitet, er der ingen tvivl om, at Napoli skal dykke meget dybt i lommerne. Tottenham betalte for et år siden 90 millioner kroner for danskeren, der med den fornemme premiere-sæson uden tvivl har styrket sin værdi for klubben, der har ambitioner om at klemme sig ind i top fire og Champions League efter flere sæsoners lige ved og næsten. 

Christian Eriksen skrev under på en fem-årig kontrakt med Tottenham for et år siden og hæver årligt en løn på omkring 20 millioner kroner, men rygtet lever i varmen.

Daniel Agger har i det seneste år - af flere omgange - også været sat i forbindelse med den italienske klub, der trænes af den tidligere Liverpool-manager Rafael Benitez.