Misforstået Mos: En rigtig god tid i OB
Illustration
Superliga

Misforstået Mos: En rigtig god tid i OB

Mustafa Abdellaoue var gerne blevet i OB, hvor han havde en "en rigtig god tid". Nordmanden fastslår, at han havde det godt i Odense, og at hans citater om egoisme i Danmark er taget ud af en sammenhæng.

Det var en overraskelse for mange, at den norske angriber Mustafa 'Mos' Abdellaoue i sidste uge blev citeret for at kritisere sin tidligere klub OB. Så sent som i april havde Abdellaoue udtalt, at han stortrivedes i OB. Nu fastslår Abdellaoue, at citaterne i Norge er blevet taget ud af en sammenhæng.

I et interview med det norske medie Sunnmørsposten var Abdellaoue citeret for, at han havde oplevet egoisme og en splittet trup i Danmark, men Mustafa Abdellaoue fastslår nu, at han er blevet fejlciteret og misforstået. Abdellaoue understreger således over for tipsbladet.dk, at han havde en god tid i Danmark.

- Citatet er taget ud af en sammenhæng. Jeg sagde, at når man spiller uden for Norge, skal man være mere kynisk. Det gælder om at tænke mere på sig selv, for fodboldverdenen er kynisk. Jeg har ikke sagt noget om OB, for jeg havde en rigtig god tid i klubben, siger Mustafa Abdellaoue til tipsbladet.dk.

Den norske angriber fastslår, at han ingen problemer havde i Odense.

- Absolut ikke. Det var en god trup i Odense, og jeg fungerede godt i klubben, spillede meget og blev topscorer. Trænerteamet var også rigtig godt med Troels Bech, Joachim Mattsson og Flemming Povlsen som professionelle og dygtige trænere, fortæller Mustafa Abdellaoue, der gerne var blevet i OB.

- Jeg var indstillet på at finde noget andet end FC København, og jeg havde en rigtig god tid i OB. Jeg havde fået indikationer på, at OB gerne ville have mig tilbage, men processen omkring det tog for lang tid. Aalesund kom så på banen med et tilbud, og da jeg havde en god snak med træneren, tog jeg imod det, fortæller Mustafa Abdellaoue.

Så mens Mustafa Abdellaoue havde en glimrende tid i OB, var det sværere for ham i FC København. Han understreger dog, at citaterne om egoisme og en splittet trup heller ikke handler om FCK.

- Det er taget ud af en sammenhæng. FCK er en stor klub med hård konkurrence, og derfor skal man være skarp til træning. Mange spillere skal derfor kæmpe hårdt til træning og vise sig frem, og på den måde handler det om at tænke på sig selv først. Det blev ikke til så meget spilletid for mig i FC København, siger Mustafa Abdellaoue.

Så du oplevede ikke nogen splittet trup i hverken FCK eller OB?

- Nej, jeg har ikke oplevet nogen splittet trup, og jeg havde det rigtig godt i OB og Odense. Jeg ville gerne have fortsat med at spille i OB, men sådan blev det ikke, og jeg ønsker klubben held og lykke i fremtiden, siger Mustafa Abdellaoue.