Gaarde: Donny Gorter løfter os
Illustration
Superliga

Gaarde: Donny Gorter løfter os

AaB bekræfter nu aftalen med AZ, der sender venstre backen Donny Gorter til Aalborg på en ét-årig lejeaftale.

AaB opruster med venstre backen Donny Gorter. Han kommer til klubben fra hollandske AZ på en ét-årig lejeaftale, som Alkmaar-klubben bekræftede for kort tid siden. Nu har AaB også bekræftet aftalen, og sportschef Allan Gaarde glæder sig over, at det er lykkedes at finde en erstatning for skadede Jakob Ahlmann.

- Vi skal spille mange kampe i denne sæson, og med Jakob Ahlmanns korsbåndsskade var vi pludselig blevet sårbare på venstre back, hvor Jakob Blåbjerg dog indtil videre har gjort det glimrende. Med Donny Gorters tilgang bliver belastningen og presset på Jakob Blåbjerg mindre, og samtidig skærpes konkurrencen i truppen. Gorter er en kvalitetsspiller med stor erfaring på højt niveau, og han kan være med til at løfte os yderligere, siger Allan Gaarde til klubbens hjemmeside.

Donny Gorter selv glæder sig til at prøve kræfter med de danske mestre, efter han ikke har formået at slå Simon Poulsen af holdet i AZ.

- Det er gået hurtigt, og jeg kender ikke så meget til AaB, men jeg har nået at se et par kampe fra sidste sæson, og det har imponeret mig. Jeg glæder mig til at bidrage til holdet og ser frem til de spændende opgaver både i ligaen og i Europa, siger Donny Gorter.

AaB venter at Donny Gorter er spilleberettiget i Champions League-kampen mod APOEL onsdag.