Podolski nærmer sig Juventus-skifte
Illustration
Premier League

Podolski nærmer sig Juventus-skifte

Podolski er ikke med i Arsenal-truppen til lørdagens Premier League-opgør mod Everton, da Juventus i øjeblikket forhandler om at leje tyskeren for resten af sæsonen.

Lukas Podolski ligner en mand, som har spillet sin sidste kamp i Arsenal-trøjen. 

Den tyske offensiv-spiller, var egentlig udset til at gøre comeback for Arsenal lørdag aften, når Arsenal møder Everton i Premier League. Det er ikke længere tilfældet, for Podolski er nemlig blevet fjernet fra Arsenal-truppen. 

Sky Italia kunne fredag aften fortælle, at Juventus havde henvendt sig til Arsenal for at indlede forhandlinger omkring tyskeren, og nu bakkes det altså op af det faktum, at Podolski ikke kommer i spil i lørdagens Premier League-opgør.

Arsenal har i denne sæson hentet chilenske Alexis Sanchez, og dermed kan Podolski få svært ved at tilkæmpe sig spilletid i London-klubben, hvilket skulle være grunden til, at et skifte til Juventus er blevet mere interessant for tyskeren. 

Ifølge Sky Italia vil Juventus forsøge at lande en lejeaftale for resten af sæsonen, men med muligheden for at købe Podolski permanent, hvis italienerne kan lide det, de ser.