Efter slem skade: Okore tilbage i rødt og hvidt
Illustration
Landshold

Efter slem skade: Okore tilbage i rødt og hvidt

Aston Villa-forsvareren Jores Okore er udtaget til U/21 landsholdet.

Der er ingen tvivl om, at Jores Okore under normale omstændigheder er at finde på det danske A-landshold. Men Aston Villa-forsvareren blev slemt skadet for snart et år siden og er først lige kommet tilbage. Nu er han dog allerede tilbage i rødt og hvidt, for U/21 landstræner Jess Thorup har efterudtaget 22-årige Okore til de to vigtige U/21 landskampe mod Rusland og Bulgarien.

Faktisk er det hele tre år siden, Jores Okore sidst optrådte på U/21 landsholdet, for efter stærke præstationer i FC Nordsjælland kom den danske forsvarsspiller nemlig med på A-landsholdet, hvor han holdt fast i sin plads i truppen og nåede at spille syv gange. Okore har endnu ikke fået spilletid på Aston Villas førstehold i denne sæson, men har spillet med reserverne. Formentlig for at få danskeren op i gear.

Især U/21 landskampen mod Rusland er vigtig for de danske drenge, der fører kvalifikationspuljen med et enkelt point mere end Rusland. Kampen mod russerne spilles den 3. september, og Danmark møder så efterfølgende Bulgarien den 9. september.

FC Københavns Youssef Toutouh er udtaget. Han erstatter en skadet Youssuf Poulsen.