Pardew bekriger fans: I skaber massehysteri
Illustration
Premier League

Pardew bekriger fans: I skaber massehysteri

Alan Pardew svarer de mange utilfredse Newcastle-fans: I skaber massehysteri.

Newcastle United ligger i øjeblikket sidst i Premier League efter en sløj start på sæsonen, hvor klubben blot har fået to point i fire kampe. Det har ikke overraskende fået Newcastle-fans til at skælde ud på manager Alan Pardew, der i forvejen ikke var vellidt bland fansene. Men med nederlaget på 0-4 til Southampton har fansene fået nok: De vil af med Alan Pardew.

Den kontroversielle manager har dog fået opbakning af ejer Mike Ashley på trods af de elendige resultater, ligesom ejeren har bakket op om Pardew, der i sidste sæson fik en lang karantæne for at forsøge at nikke en Hull-spiller en skalle. Pardew har også tidligere fået karantæne for at skubbe til en linjedommer, så det er en ilter manager, der sidder i Newcastle-sædet.

Og han skal nok ikke forvente ny opbakning fra Newcastle-tilhængerne efter sin seneste kommentar. Manageren angriber nemlig supporterne i klubben.

- I øjeblikket virker det til, at fansene skaber massehysteri, siger den 53-årige Alan Pardew, der fortsat har seks år tilbage af sin kontrakt.

Alan Pardews statistik taler ikke for, at den engelske manager kan vende de dårlige resultater. I de seneste 12 kampe har han blot vundet én gang.

En af de ting, der angiveligt irriterer Newcastle-fans mest, er Alan Pardews mange undskyldninger. Ifølge supporterne er der nemlig altid en god forklaring på, hvorfor Newcastle ikke vinder fodboldkampe, og de forklaringer har aldrig noget med manageren selv at gøre. Det har fået fans til at lave en maskine med Pardew-undskyldninger, som du selv kan teste herunder.

Prøv maskinen med de mange undskyldninger her.