Dagens Spilforslag - Onsdag
Illustration
Spil

Dagens Spilforslag - Onsdag

Hearts til at drille Celtic til odds 1,75 hos bet365 udgør dagens spilforslag

Onsdag 20.45
Celtic - Hearts (asian handicap +2) 2, 2 bolde
Odds 1,75 Bet365

Dagens Spilforslag lægger vejen forbi den skotske Liga Cup denne onsdag aften, hvor Celtic som vanligt er megafavoritter til at gå videre i en hjemmekamp i pokalturneringen. Det er dog ikke altid, at de kan leve op til favoritværdigheden.

I sidste sæson var det lige nøjagtig på dette tidspunkt af turneringen, at de på hjemmebane blev sendt ud af Greenock Morton,der sluttede sæsonen ubehjælpeligt sidst i den næstbedste række, men undervejs holdt de altså Celtic til 0-0 på Park Head, inden de sejrede 1-0 i forlænget spilletid. Så hvorfor ikke også Hearts, der også spiller i den næstbedste række?

Det gør de endda med noget mere fynd og klem end Morton gjorde, eftersom de har fået en bragende start på sæsonen, der endnu ikke har budt på nederlag i ligaen. Til gengæld har de nærmest scoret efter behag.

Det gjorde de ikke i sidste sæson, da de mødte Celtic, men det var også en skidt, skidt sæson, grundet økonomisk tristesse, men i deres tre opgør mod Celtic formåede de alle tre gange at tabe med kun lige præcis to mål. Sker det igen, får vi ved ovennævnte væddemål indskuddet retur. Ender kampen med udesejr, remis eller hjemmesejr på et mål, henter vi odds 1,75.

Celtic har ikke en trup, der er stor nok til at kunne skalte og valte med kræfterne på alle fronter, og de forsøger også at balancere både ligaen og Europa League, hvor de torsdag aften spillede 2-2 ude mod Salzburg. Det har dog kostet lidt i ligaen, hvor de faktisk kun har én sejr i fire kampe og halter efter på en fjerdeplads.

Derfor regner jeg ikke med at se et Celtic-hold i stærkeste opstilling, men det bør Hearts derimod være, for det er uden tvivl en kæmpe kamp for dem, der ser ud til at være i færd med at rekonstruere klubben godt og grundigt. Det er en oplagt mulighed for at måle sig med det bedste fra rækken over dem, og derfor holder jeg på, at de maksimalt må indkassere et beskedent nederlag.