Brasilien slog Argentina i lige kamp

Brasilien vandt 2-0 over de evige rivaler fra Argentina, da Diego Tardelli med to mål sikrede Scolaris tropper en sejr.

Der er altid tryk på kedlerne, når Brasilien og Argentina mødes i El Superclásico de las Américas og denne dag blev ingen undtagelse, da Brasilien kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret med en 2-0 sejr.

Neymars angrebsmakker fra Atletico Mineiro, Diego Tardelli, var manden, der stjal overskrifterne, da han stod for begge kampens mål. Allerede efter en lille halv times spil kunne den 29-årige angriber fint flugte bolden i kassen, da det argentinske forsvar ikke havde fået clearet bolden ordentligt.

Argentina fik en gylden mulighed for at bringe sig tilbage i kampen fem minutter før pausen, da de blev tilkendt et straffespark af kampens dommer Qi Fan. Lionel Messi brændte dog på den oplagte chance, og så kunne Brasilien gå til pause med en føring på 1-0.

Efter en times spil var samme Diego Tardelli, da han pandede et hjørnespark i kassen til kampens slutresultat 2-0.