Albansk anfører: Vi klager til UEFA
Illustration
EM

Albansk anfører: Vi klager til UEFA

Lorik Cana og Albanien kommer til at klage til UEFA over den behandling, landet har fået, siger Albaniens anfører.

Mens det danske landshold dummede sig i tillægstiden mod Cristiano Ronaldo og Portugal, udspillede langt mere alvorlige scener sig i Beograd, Serbiens hovedstad.

Opgøret mellem Serbien og Albanien blev nemlig afbrudt, da en drone først fløj ind med et albansk flag. En serbisk spiller fjernede flaget, og det førte til utilfredshed blandt de albanske spillere, hvorefter flere serbiske tilskuere invaderede banen. Det blev til ballade mellem fans og spillere fra Albanien, og angiveligt var sikkerhedsvagter også involveret. Dommer Martin Atkinson ville gerne sætte opgøret i gang igen, da banen blev ryddet, men det ville de albanske spillere ikke. De var nemlig utilfreds med behandlingen og vil nu klage.

- Vi kommer til at klage til UEFA over at sikkerhedsvagterne på stadion angreb os, som tilskuere og spillere, siger Lorik Cana til den albanske tv-station Supersport.

Anfører for Serbien Branislav Ivanovic fortæller derimod, at kampen sagtens kunne genoptages, men at det var de albanske spillere, der slet, slet ikke ville spille.

- Vi var klar til at spille kampen, men de albanske spillere sagde, de ikke var mentalt klare, siger han.

Kampen er altså ikke færdigspillet, og om den bliver færdigspillet, er der endnu ingen melding på. UEFA ventes at se nærmere på kampen for også at se, om der skal startes disciplinærsager.