Hashlamper hjælper engelsk divisionsklub
Illustration
Generelle

Hashlamper hjælper engelsk divisionsklub

Politiet konfiskerede en række lampe, der blev brugt til hashproduktion. Nu har fodboldklubben Rochdale fået dem, så de kan bedre græs på banen.

Rochdale, der inden denne sæson rykkede op i Englands tredjebedste række, nyder godt af politiets arbejde. Klubben har nemlig fået nogle lamper, som var blevet brugt i et hashlaboratorium, så de nu kan få græsset til at gro de steder på banen, hvor det er slidt:

- Vi bruger dem hver eneste dag. Efter kampen i lørdags var det første vi gjorde at sætte lamperne tilbage på banen. Det er for at gå græsset til at gro, de steder hvor det er slemt. Vi kan ikke takke politiet nok, fortæller banemanden i Rochdale, Oli Makin til Manchester Evening News.

Også politiet i Rochdale er glade for, at de kunne hjælpe den lokale fodboldklub til bedre forhold:

- Jeg synes, det er en fantastisk idé. Nu kan de dyrke den type af græs, de gerne vil have. Det er ting, der normalt ville blive smidt ud, men nu kan det hjælpe lokalsamfundet i stedet for at blive smidt på en losseplads, fortæller den lokale politimand Jim Faulkner til avisen.

Om græsset kan hjælpe Rochdale i bedre form, melder historien intet om. Klubben har kun vundet én af de seneste fire kampe, de har spillet.