Schmeichel og Neville i verbal fejde over Liverpool-målmand
Illustration
Premier League

Schmeichel og Neville i verbal fejde over Liverpool-målmand

Peter Schmeichel mener, at Gary Neville har været alt for hård i sin kritik af Liverpools målmand, Simon Mignolet. Gary Neville mener, Schmeichel må se at komme over det.

Peter Schemichel og Gary Neville har startet en fejde på ord. Men ikke på grund af deres fælles fortid i Manchester United, men i stedet på grund af Liverpools målmand, Simon Mignolet. 

Gary Neville har nemlig været ude med en hård kritik af belgieren tidligere på ugen. Kritikken bundede i Meseyside-opgøret, som blev spillet for knap en måned siden, og som endte 1-1 efter Phil Jagielka bankede en udligning op i hjørnet dybt inde i dommerens overtid. 

Gary Neville mener ikke, at den afslutning nogensinde burde have resulteret i en scoring, hvilket gav grobund for en hård kritik af den belgiske målmand. 

Men den kritik er ikke berettiget, mener Peter Schmeichel, som overfor BBC's radioprogram BBC Radio 5 Live, har afsløret, at han mener Gary Neville forsøger at udføre et karaktermord på Mignolet. 

- Det som Gary Neville gjorde ved Simon Mignolet er et karaktermord. Jeg er nødt til at sige, at Mignolet har gjort det fint siden den aften, hvor Neville flåede ham i stykker, siger Peter Schmeichel til BBC. 

Gary Neville har dog indrømmet, at han er en hård dommer, når han bedømmer spilleres præstationer, men det har ikke ændret ved hans opfattelse af Simon Mignolet, som han heller ikke mener imponerede i sidste sæson. En kritik Schmeichel heller ikke er enig i. 

- Jeg har kigget på målene, og jeg sidder og tænker: "Hvad forventer i af ham? Forventer i virkelig, at han redder alle afslutninger?" Jeg synes ikke, at Gary Nevilles kritik i Monday Night Football var i orden. Der var tale om en virkelig god afslutning (Jagielkas scoring mod Liverpool red.) og det blev demonstreret, hvor lav en målmand han er. Men kritikken kom fra en, som har spillet højre back hele sit liv, siger Peter Schmeichel.

Radioprogrammet som Peter Schmeichel medvirkede i blev sendt fredag aften, og det affødte en reaktion fra Gary Neville, som svarede tilbage på sin twitterprofil.

- Haha! Hver gang en målmand bliver kritiseret, så er det noget personligt. Han begik en fejl. Kom over det, skrev Gary Neville.