Harry Redknapp afslutter Taarabt-fejde
Illustration
Premier League

Harry Redknapp afslutter Taarabt-fejde

Harry Redknapp har lagt låg på fejden mellem ham selv og Adel Taarabt.

Queens Park Rangers' manager, Harry Redknapp, har nu slået en streg over uoverenstemmelserne med Adel Taarabt, som ellers er løbet med megen af opmærksomheden i Queens Park Rangers den seneste tid. 

Fejden startede, da Redknapp efter 3-2-nederlaget til Liverpool gik ud og sagde, at Taarabt var overvægtig, mens Taarabt svarede tilbage ved at sige, at han var rasende over, at han ikke var blevet valgt til startopstillingen af Redknapp. 

Det fik efterfølgende klubbens ejer, Tony Fernandes, til offentligt at beklage de to kamphaners kedelige adfærd, og nu har Redknapp altså lagt låg på affæren, hvilket skete under pressemødet forud for QPR's Premier League-opgør, hvor de mandag tørner sammen med Aston Villa. 

- Jeg har haft flere gode end dårlige stunder med Adel Taarabt. Jeg er vild med hans talent, og jeg vil ham bare gerne have tilbage på sit bedste niveau. 

- Han vil træne her til morgen, og så vil få ham tilbage i topform så hurtigt som muligt. Og så snart han er fit og klar igen, så kommer han tilbage i folden. Han er en fantastisk spiller, og vi har brug for ham, siger Harry Redknapp.