Risgård: FCM bliver danske mestre
Illustration
Superliga

Risgård: FCM bliver danske mestre

AaB-profilen Kasper Risgård er ikke i tvivl om, at FC Midtjylland vinder det danske mesterskab.

Søndag aften fik FC Midtjylland revanche for et år, hvor de danske mestre og pokalvindere fra AaB i den grad har drillet FCM. I foråret vandt AaB i Herning, og i efteråret vandt AaB hjemme over FCM. Sejren i foråret var med til at sikre AaB mesterskabet, efter FCM havde haft guldet inden for rækkevidde i nærmest hele sæsonen. Så FC Midtjylland var hævntørstige for at få en smule revanche.

2-0 lød sejren på, og den sender FC Midtjylland 16 point foran AaB, der ligger nummer fem, og 10 foran Randers FC på andenpladsen. Alt andet lige er FCM kæmpefavoritter til at vinde det danske mesterskab for første gang i klubbens historie, og i AaB-lejren er der heller ikke tvivl om, at sæsonen tilhører FCM.

- FC Midtjylland bliver danske mestre. De fører med 10 point ned til andenpladsen, og selv om de dummede sig sidste år, så tror jeg ikke, de smider forspringet igen. De er blevet bedre, klogere og ældre, og det er fuldt fortjent, at FC Midtjylland ligger, som de gør, siger Risgård til Ritzau.

AaB havde sidste år fire point op til FCM, da Superligaen gik på vinterpause. Med to kampe igen af efterårssæsonen er der som sagt 16 point op. Det bliver svært at hente.

Næste opgave for AaB er et Europa League-opgør hjemme mod Steaua torsdag aften.