Mourinho til Ramos: Du er ikke læge!
Illustration
Landshold

Mourinho til Ramos: Du er ikke læge!

José Mourinho skyder tilbage på Sergio Ramos, der har kritiseret to Chelsea-spillere for ikke at gøre nok for at blive klar til det spanske landshold.

Det er ingen hemmelighed, at José Mourinho er irriteret over det spanske fodboldlandshold, efter angriber Diego Costa kom tilbage med en lille skade. Skaden mente den portugisiske manager, var Spaniens skyld, fordi landstræner Vicente del Bosque spillede angriberen i to landskampe i træk med kun tre dages mellemrum i oktober.

Tre dagens mellemrum er standard for topspillere i dag, men brasiliansk-fødte Diego Costa har tidligere haft problemer med skader og et tæt kampprogram. Senest var han så ikke klar til at spille for Spanien i sidste uges landskampspause, og det var Cesc Fabregas i øvrigt heller ikke. Det har fået Sergio Ramos, Real Madrids spanske landsholdsspiller, til at kritisere de to spillere, fordi de efter hans mening ikke gør nok for at blive klar for Spanien.

Nu svarer José Mourinho så igen - på vanlig Mourinho-manér.

- Jeg kender Sergio Ramos som en dygtig spiller, men han er ingen læge. Det er jeg heller ikke, og jeg forsøger at passe mit arbejde. Mine læger og det spanske fodboldforbunds læger skannede de to spillere og fandt ud af, at det var bedst, de ikke spillede, siger José Mourinho på et pressemøde.

Chelsea-manageren var træner for Sergio Ramos, da han var i kontrol i Real Madrid. Han fortæller videre, at han stoler på lægernes vurderinger.