Bears bider fra sig
Illustration
Spil

Bears bider fra sig

I dette års Thanksgiving-program disker NFL op med hele tre divisions opgør der er en direkte duel om slutspilspladser

Torsdag 18.30
Detroit Lions – Chicago Bears (0-7) 2, 2 bolde
Odds 1,90 Bet365

Første kamp på programmet er Detroit mod Chicago, og det er også den eneste vi kommer med forslag til her på Tipsbladet. Chicago er i en ”must win” situation, de er 5-6 mens Lions er 7-4. Chicago kommer ind til opgøret med to friske hjemmesejre, mens Lions har tabt deres seneste to kampe. Begge hold er som sagt i samme division, hvor det lige nu er Packers der er førerhold, et Packers hold der virker skræmmende stærke, men som søndag møder AFCs stærkeste hold nemlig Patriots. Så med mulighed for Packers nederlag søndag, er det to hold der kan profitere af sejr, når Thanksgiving skydes i gang tidligt torsdag aften.

Det er en utrolig svær kamp at spå om, for Chicago holdet har virket utroligt ustabilt gennem hele sæsonen, men nu har de pludseligt vundet de to seneste, mens Lions for to uger siden, lignede et hold der ville gå direkte i slutspillet. Chicagos to seneste sejre er kommet over hold der ligger sidst i deres respektive divisioner, mens Lions to seneste nederlag er mod hold der ligger til at komme i slutspillet. Så det er spændene at se, om de to sejre kan give Bears nok selvtillid til, at vinde over et måske rystet Lions hold, der senest mod Patriots, ikke lykkedes med meget på deres berygtede forsvarsspil.

De fire seneste opgør spillet i Detroit, disse to hold imellem er endt med to sejre til dem hver, og de har sågar skiftedes til at vinde når de spiller i netop Detroit, og følger man den tese så burde Chicago vinde torsdag. Det var også vores første indskydelse da vi så på kampen, men når man kan opnå en touchdown scoring som margin i Bears favør, så vælger vi det sikre, og napper handicappet på Bears. Skulle Bears tabe, så må de højst tabe med seks point, skulle de tabe med syv, får vi pengene retur.