Niels Frederiksen: Bedste SønderjyskE-hold længe
Illustration
Superliga

Niels Frederiksen: Bedste SønderjyskE-hold længe

Trods favoritværdighed har Niels Frederiksen stor respekt for SønderjyskE forud for fredagens lokalopgør i Haderslev.

Fredag aften er der lokalopgør i Haderslev, når SønderjyskE og Esbjerg fB tørner sammen. Begge hold kan dog med en sejr avancere afgørende i tabellen, og mere en blot æren er dermed på spil. 

I Esbjerg har man stor respekt for fredagens modstander, mens cheftræner Niels Frederiksen dog glæder sig over gode offensive takter: 

- Afhængig af rundens øvrige resultater vil en eventuel vinder kunne være en del af top seks. Vi skal møde det bedste SønderjyskE-hold i mange år med en stærk start-11’er og mulighed for at skifte fornuftigt ud, og holdet har som helhed fået flere strenge at spille på. SønderjyskE har blot tabt tre ud af 15 kampe og er med en stærk defensiv svær at slå, siger Niels Frederiksen til klubbens hjemmeside og understreger: 

- Vi scorede fire mål og er sammen med Hobro det næstmest scorende hold i Superligaen. Der går stadig lidt for mange mål ind hos os, uden at det dog er udtryk for, at jeg har et romantisk forhold til clean sheets. Spillemæssigt var vi primært tilfredse med energien og aggressiviteten i dueller efter den sløve indsats i Randers, fortæller cheftræneren.

Esbjerg må til kampen undvære Michael Jakobsen, Emil Lyng og Lasse Rise, mens Eddi Gomes, Jeppe Andersen og Jeppe Brinch er nye i truppen.