FCN-træner: Der var meget snak om nedrykning
Illustration
Superliga

FCN-træner: Der var meget snak om nedrykning

FCN-træner Olafur Kristjansson glæder sig over at overvintre i den bedste halvdel af Superligaen. Mandag gælder det dog vigtige point ude mod Esbjerg.

FC Nordsjælland afrunder mandag ude mod Esbjerg en noget blandet efterårsturnering, hvor starten på sæsonen var stærk, mens den sidste halvdel var pointfattig. Men lige hvordan årets sidste Superliga-kamp ender, slutter FC Nordsjælland i den bedste halvdel med mindst 24 point. 

Træner Olafur Kristjansson er overordnet godt tilfreds med efteråret, selv om lidt flere point på kontoen havde været på sin plads.

- Status skal gøres efter turneringen, men jeg ærgrer mig lidt over, at vi ikke spillede uafgjort mod AaB hjemme og ikke vinder over Sønderjyske. Det er fire point, vi mangler på kontoen -uden at vi bliver for frække at høre på, siger han til Frederiksborg Amtsavis. 

Med weekendens resultater fra ligaen vil FC Nordsjælland ligegyldigt udfaldet af kampen mod Esbjerg have god afstand til FC Vestsjælland under stregen - og det glæder Kristjansson. 

-Vi har meldt ud, at vi vil spille med i den øverste halvdel. Inden sæson var der meget snak om, at klubben skulle kæmpe mod nedrykning, og der er vi i hvert fald lige nu lidt væk fra det, siger han.

FC Nordsjælland er inden sæsonens sidste kamp placeret som nummer fem i tabellen, og kun en storsejr på mindst fem mål vil kunne sende dem på fjerdepladsen foran Brøndby IF.