I øvrigt spiller jeg også...fransk Liga Cup
Illustration
Spil

I øvrigt spiller jeg også...fransk Liga Cup

Visse franske klubber skal i aktion i Coupe de la Ligue onsdag aften, og Gambleren har kikkerten rettet mod tre af dem

Spilstop 21.00
Lille - Bordeaux (asian handicap +0,25) 2, 2 bolde
Odds 1,98 bet365

Vi skal på visit i den franske liga cup, eller Coupe de la Ligue, og jeg er "på nakken" om man så må sige, af tre hold, som har haft meget andet at tænke på i dette efterår, og derfor mentalt måske ikke vil være helt til stede onsdag aften i denne den mindste af de turneringer, som de kommer til at spille i denne sæson.

Lille har haft et tungt efterår, og ligger blot nummer 12 i tabellen, og det er måske kampene i Europa League, som har kostet? Hvem ved, men nu er de ude af EL, så fokus bliver rettet mod ligaen og at få rettet op på den pauvre placering. 

På søndag venter et topmøde med Marseille på udebane, og jeg forestiller mig, at de hellere sparer kræfterne til dette møde end bruger alt krudtet her. Bordeaux har til gengæld kun brugt kræfter på ligaen indtil nu i dette efterår, så hvorfor skulle de ikke gå helhjertet efter succes her, når det nu også kører meget godt i ligaen (en femteplads lige nu)?

Lille er de seneste to år røget ud i første runde af denne turnering. Jeg tipper på alle gode gange tre.

Spilstop 21.00
Lyon - Monaco (draw-no-bet) 1, 3 bolde
Odds 1,53 Unibet 

Monaco kommer hertil med fire sejre i streg, men har de ikke også fået nok af midtuge-kampe efter et hårdt efterår med Champions League, hvor de endte med at vinde gruppen? Denne turnering kan derfor ikke stå højt på ønskelisten netop nu, mens Lyon, ligesom Bordeaux, også kun har haft ligaen at bekymre sig.

Jeg forestiller mig desuden, at de meget gerne vil dukke netop Monaco i en hjemmekamp, hvilket de allerede har gjort i ligaen tilbage i september. Jeg tror, at denne kamp betyder en kende mere for Lyon end gæsterne i lige denne situation.

Spilstop 21.00
Arles - Guingamp (draw-no-bet) 1, 4 bolde
Odds 2,48 Unibet 

Det allerbedste væddemål finder vi dog i mine øjne i denne match. Guingamp var virkelig længe om at få sæsonen på skinner, men nu lander de i Arles med fire sejre i træk. Det har helt åbenlyst kostet at deltage i gruppespillet i Europa League, for de har ikke en trup, der er bred nok til flere fronter.

Nu har de endelig fået gang i spillet i ligaen, de er stadig med i Europa League til foråret, så jeg nægter pure at tro, at de sender stærkeste mandskab i aktion onsdag aften. Der må være større prioriterer end Liga Cup'en for nuværende.

Arles har allerede vundet tre kampe i denne turnering i dette efterår, i sidste runde vandt de på udebane over Reims, som også spiller i Ligue 1, og ligger bedre placeret end Guingamp, og deres to eneste nederlag i de seneste 9 kampe i denne turnering kom på udebane.

Tilbage i 2012 slog de eksempelvis Guingamp på hjemmebane, og sidstnævnte har tabt deres seneste tre kampe i Liga Cup'en.