Chelsea sendte Derby ud af Capital One Cup'en

Chelsea spillede sig videre i Capital One Cup'en, da de tirsdag aften besejrede Derby 3-1.

Chelsea spillede sig videre i semifinalerne i årets udgave af Capital One Cup'en, da de sikrede sig en 3-1-sejr over Derby,

Det var Eden Hazard, som åbnede ballet efter 23 minutters spil, da Derbys Keogh blev sat under pres af det agressive Chelsea-mandskab. Det første til en fejlaflevering, som sendte bolden i fødderne på Hazard få meter udenfor feltet. Han driblede derefter ind i feltet, inden han sendte et hårdt, fladt skud afsted, og det kunne Grant ikke afvise, og dermed var Chelsea i front.

Chelsea bevarede kontrollen over kampen, men de skulle helt frem til det 56. minut, før de fik udbygget føringen. Det sørgede Felipe Luis for, da han får flot vis bankede et frispark i nettet, og han sikrede sig via den perle sit første mål i Chelsea-trøjen. Og hvilket et.

Herfra virkede det som om, at alt var afgjort. Men i det 71. minut kom Derby pludselig tilage i opgøret, da Bryson udnyttede et pres, som Derby havde sat Chelsea under, og som Mourinhos mandskab ikke formåede at slippe ud af. Det var Johnny Russel, som først skar ind i feltet, og han sendte en god aflevering afsted mod Bryson, som bankede Derby tilbage i kamen via et godt, fladt skud, som Cech i Chelsea-målet ikke kunne afvise.

Dermed levede spændingen igen i opgøret, men kun i syv minutter, for i det 78. minut blev Jake Buxton tildelt et direkte rødt kort, efter han havde hevet Remy i jorden, hvilket dommeren takserede til et direkte rødt kort, og dermed var Derby pludselig reduceret til 10 mand.

Fire minutter efter udvisningen udnyttede Chelsea så, at de var en mand i overtal, da Fabregas sendte en god stikning i dybden til Remy, som sendte afslutning afsted, der blev afvist af Grant i Derby-målet. Men han kunne ikke holde bolden, og derfor trillede den ud til Schürrle, som let kunne sende bolden i nettet til kampens slutresultat 3-1.

Også Southampton var i aktion trsdag aften, da de mødte Sheffield United, men det blev til en skuffelse for Southamptons vedkommende, da de tabte opgøret med 1-0, og dermed er det Sheffield United, som kan gøre Chelsea selskab i semifinalerne.