Villas-Boas: Tottenham-boss overholdt ikke sine løfter til mig
Illustration
Premier League

Villas-Boas: Tottenham-boss overholdt ikke sine løfter til mig

Andre Villas-Boas afslører, at han mener, det var Tottenhams bestyrelsesformand, Daniel Levy, som via brudte løfter banede vejen for Villas-Boas' exit fra Premier League-klubben.

Det er nu et år siden, at Andre Villas-Boas forlod jobbet i Tottenham efter knap halvanden sæson klubben. 

Og det har fået den portugisiske manager, som i øjeblikket står i spidsen for russiske Zenit Skt. Petersborg, til at give sin version af, hvad der gik galt i Tottenham, siden han forlod klubben. 

Og skal Villas-Boas pege på nogen eller noget, så bliver det Tottenhams bestyrelsesformand, Daniel Levy, som ifølge Villas-Boas ikke overhodte nogen af de løfter, som blev givet til ham under sin tid i London-klubben. 

- Tottenham satte en rekord for antal point og sejre i min første slson, og Champions League-kvalifikationen glippede med et enkelt point, mens vi havde en god sæson i Europa League, siger Villas-Boas til TVI. 

- I den anden sæson, da jeg forlod klubben, der havde vi flere point, end på samme tidspunkt i sæsonen forinden. Jeg endte med at forlade klubben efter gensidig enighed. Jeg blev ikke fyret, for jeg havde fuld tillid til sportsdirektøren Franco Baldini, som dog havde andre ambitioner, hvilket betød, at de spillere som kom til klubben ikke passede på den profil, jeg ønskede for klubben. 

- Klubbens bestyrelsesformand (Daniel Levy red.) ville gøre Tottenham mere konkurrencedygtige, men kort efter forlod Modric klubben, og der blev ikke hentet nogen af de erstatninger ind, som jeg havde peget på såsom Willian, Moutinho eller Leandro Damiao. 

- Der var tale om løfter, som ikke blev overholdt. Jeg havde en gruppe spillere, jeg ikke selv havde valgt og på to år mistede jeg Van der Vaart og Bale og de løfter, der blev givet til mig blev ikke overholdt. 

- Men jeg ser ikke tilbage på tiden i Tottenham som en negativ oplevelse. Det var en oplevelse, jeg havde brug for at have, siger Andre Villas-Boas.