Aston Villas 10 mand fik point mod Manchester United
Illustration
Premier League

Aston Villas 10 mand fik point mod Manchester United

Aston Villa leverede en stærk præstation, da Van Gaals tropper kun fik et point med fra mødet på Villa Park.

Manchester United var på forhånd store favoritter, da de lørdag besøgte Birmingham, hvor Aston Villa var vært. Det endte dog med en pointdeling på trods af, at hjemmeholdet fik smidt en mand ud efter en times spil. 

Aston Villa skulle bruge små tyve minutter på at bringe sig i front på en vaskeægte lækkerbisken af en scoring. Et frispark midt på gæsternes banehalvdel bliver slået ind i bagerste del af feltet, hvor Christian Benteke tager den ned med brystet, hvor han efter et skarpt træk tilbage i banen klasker den helt op i det lange hjørne uden skyggen af chance for David De Gea i Manchester United-målet.

Herefter formåede Aston Villa at holde gæsterne fra de store chancer resten af halvlegen, hvor danske Jores Okore var en af de store oplevelser. Han viste stort overskud kampen igennem og lavede meget få fejl.

I anden halvleg kom Manchester United tilbage i opgøret - også på måltavlen. Den colombianske stjerneangriber Radamel Falcao skulle således kun bruge otte minutter efter pausen til at bringe balance i opgøret. På et lækkert indlæg fra Ashley Young kunne den lejede angriber kontrolleret heade bolden i kassen bag Brad Guzan.

Og det lugtede af, at gæsterne skulle få alle tre point med sig til Manchester, da angriberen Agbonlahor blev præsenteret for det røde kort efter 65 minutter. Ved en løs bold midt på banen går både Agbonlahor og Young hårdt ind i en duel, hvor Manchester-spilleren kom først på bolden.

Aston Villa-angriberen fulgte dog sin tackling igennem alligevel, og selvom det var med indersiden, så valgte dommeren altså at smide ham ud. På tv-billederne kunen det ligne en hård dom.

Manchester United fik dog aldrig for alvor udnyttet overtaget til yderligere scoringer, og derfor fik Aston Villa et helt fortjent point med fra kampen. Opgøret markerede samtidig en ende på Van Gaals sejrsstime, der før lørdag lød på seks sejre i træk.