Rodgers: Sturridge tilbage i starten af januar
Illustration
Premier League

Rodgers: Sturridge tilbage i starten af januar

Der er godt nyt til Liverpool-fansene: Daniel Sturridge forventes tilbage i kamp i starten af januar.

Det har været en sæson til glemmebogen for Daniel Sturridge indtil videre. Blot tre kampe har den engelske angriber fået for Liverpool på grund af en drilsk skade, der først satte ham ud af spillet i september. Siden fik han et tilbagefald i november, men nu kan Sturridge måske snart tørne ud for Liverpool igen.

Manager Brendan Rodgers ser frem til snart at kunne råde over Daniel Sturridge, hvilket ganske givet bliver i starten af det nye år.

- Det vil nok blive lidt efter juleperioden. Den første fase af hans genoptræning var i LA, hvor vi gennemgik noget træning med ham, og nu er han videre til Boston for at gå videre med den næste fase. Derefter rykker han videre til et specialistcenter, og så vil han forhåbentligt være tilbage i starten af det nye år og være i stand til at spille og være fit, siger Brendan Rodgers ifølge FourFourTwo.

Liverpool har haft svært ved at finde målet i Sturridges fravær, så det glæder Rodgers, at angriberen, der i sidste sæson scorede 21 kasser i Premier League, snart er kampklar igen.

- Vi ser frem til at få Daniel tilbage. Det vil være rigtig godt for holdet. Han skal tilbage i rumlen og tilbage i flowet med kampe og gode resultater forhåbentligt, siger Rodgers videre.