Ny Lyngby-ejer afviser salg
Illustration
1. division

Ny Lyngby-ejer afviser salg

Hellerup Finans afviser at sælge Lyngby Boldklub til første køber, og håber fortsat på Superliga-fodbold.

Kaos herskede længe i Lyngby Boldklub efter en kontroversiel tur til Madrid med stripklub og druk blandt begivenhederne. Turen fik Hellerup Finans til at kræve ledelsens afgang, og dette blev en realitet tirsdag. 

Hellerup Finans havde dog næppe forud for sæsonen regnet med at skulle drive topklubben fra Nordic Bet Ligaen. Dette betyder dog ikke, at et salg er nært forestående, understreger direktør for Hellerup Finans, Torben Jensen: 

- Det sker kun, hvis der pludselig kommer en såkaldt 'julemand', som kan overbevise os om, at han har pengene og vil føre klubben videre på en seriøs måde. I det tilfælde vil vi gerne bare være hovedsponsor igen, men ellers er vi i hvert fald indstillet på at skulle drive klubben et år eller to, siger Torben Jensen til BT. 

Direktøren afviser samtidig, at man vil skrue ned for ambitionerne i Lyngby Boldklub. Tværtimod er målet fortsat klart: 

- Det er klart i vores interesse, at vi kan fuldføre projektet og sikre oprykningen til Superligaen til sommer. Det er jo logik, at vores aktier er mere værd, hvis Lyngby er i Superligaen end i 1. division, så vi vil sørge for, at pengene er der til at fortsætte på minimum samme niveau, udtaler Torben Jensen.

Lyngby Boldklub fører aktuelt Nordic Bet Ligaen med 37 points efter 18 kampe. Klubben har seks points ned til AGF på tredjepladsen.