Lørdagens rygtebørs
Foto: Polfoto
Rygter

Lørdagens rygtebørs

Vi er klar med friske rygter fra januar-transfervinduet.

Nathaniel Clyne fra Southampton til Manchester United
Note: Interessen var sat i stå, men nu kigger United på ny mod Nathaniel Clyne i Southampton. Den 23-årige profil har 18 måneder tilbage af sin aftale med klubben, og landsholdsspilleren virker tøvende omkring underskrivelsen af en ny aftale.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

David de Gea fra Manchester United til Real Madrid
Note: Manchester United-keeper David de Gea har strålet i denne sæson. Med 18 måneder tilbage af kontrakten er fremtiden dog usikker, og det er man klar til at udnytte i Real Madrid. Klubben er klar med et bud på 38 millioner euro for den spanske målmand.
Sandsynlighed: Under Middel
Kilde: Daily Mirror

Sebastian Giovinco fra Juventus til Toronto
Note: Flere spillere fristes af den amerikanske MLS, og en af dem er Sebastian Giovinco i Juventus. Angriberen kan være på vej til USA, hvor Toronto står klar med et tilbud.
Sandsynlighed: Over Middel
Kilde: Mediaset

Lucas Leiva fra Liverpool til Inter
Note: Et brandvarmt rygte i Italien. Lucas Leiva taler angiveligt seriøst med Serie A-klubben, der allerede har forstærket sig med navne som Lukas Podolski og Xherdan Shaqiri. Liverpool ventes dog ikke at acceptere det bud på ti millioner euro, som italienerne kommer med.
Sandsynlighed: Over Middel
Kilde: Daily Mirror

Yaya Sanogo fra Arsenal til Crystal Palace
Note: Arsenal ved ikke for alvor, hvad klubben skal stille op med angriber Yaya Sanogo. Angriberen er tæt på en lejeaftale med Crystal Palace, der kan sikre mere spilletid. Flere klubber skulle dog være med i kampen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Metro