Torsdagens rygtebørs (opdat.)
Foto: Polfoto/Alistar Grant
Rygter

Torsdagens rygtebørs (opdat.)

Vi giver dig de seneste rygter fra den internationale fodboldscene i transfervinduets hektiske fase.

Andre Schürrle fra Chelsea til Wolfsburg
Note: Andre Schürrle er angiveligt blevet enig med Wolfsburg omkring et skifte til klubben. Nu mangler kun klubberne at blive enige. Wolfsburg vil nemlig kun betale 200 millioner kroner, mens Chelsea forlanger 225.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde:
Kicker

Harry Kane fra Tottenham til Real Madrid
Note:
 Harry Kane er for alvor blomstret op på White Hart Lane, hvor angriberen har leveret 18 mål i de seneste 31 optrædener. Det har gjort englænderen til et spændende navn på Bernabeu, hvor Real Madrid følger udviklingen tæt hos den unge profil. 
Sandsynlighed:
 Under Middel
Kilde: Fichajes.net 

Emmanuel Adebayor fra Tottenham til PSG
Note:
 I PSG arbejder man på en lejeaftale med Tottenham-angriber Emmanuel Adebayor. Lejeaftalen skulle lyde på seks måneder, og det er en idé, man ikke er afvisende overfor i London. Adebayor er nemlig med sine 100.000 pund om ugen blandt de dyreste spillere på White Hart Lane. 
Sandsynlighed:
 Middel
Kilde: Daily Express 

Nick Powell fra Manchester United til Hull City
Note:
 Nick Powell jagter spilletid i Manchester United, og en aftale med Hull City kan blive en realitet. Steve Bruce jagter spilleren, der formentlig kan blive aktuel på en lejeaftale med mulig købsoption.  
Sandsynlighed:
 Over Middel
Kilde: Daily Mirror 

Junior Hoilett fra QPR til Borussia Mönchengladbach
Note:
 I Bundesligaen er der interesse for QPR-profilen Junior Hoilett, der er et spændende kort på wing-positionen. Med QPR´s aktuelle placering i Premier League er det dog langt fra sikkert, at klubben vil sælge ud. 
Sandsynlighed:
 Middel
Kilde: Daily Mail 

Lee-Chung Yong fra Bolton til Fiorentina
Note:
 Lee-Chung Yong fra Bolton er et varmt navn i flere europæiske ligaer. Wing-profilen er aktuel i italienske Fiorentina, der har spilleren blandt de øverste navne på ønskelisten. Yong er dog ligeledes et tema i Premier League-klubben Stoke. 
Sandsynlighed:
 Over Middel
Kilde: Daily Mail