Transferkabale sender Olic til HSV
Foto: Polfoto
Bundesliga

Transferkabale sender Olic til HSV

Wolfsburg Ivica Olic ligner en ny mand i Hamburger SV, hvor han skal til lægetjek fredag, hvilket giver plads til Andre Schürrle i Wolfsburg.

Januars transfervindue har udviklet sig til lidt af en kabale. 

Det hele startede med Chelseas interesse i Fiorentinas Juan Cuadrado, og mens den handel, som vil se Cuadrado skifte til Chelsea, mens Chelseas Mohamed Salah skifter til Fiorentina på en lejeaftale, stadig mangler at blive gjort officiel, så er resten af kabalen allerede ved at tage form. 

André Schürrle vurderes nemlig til at være en færdig mand i netop Chelsea, og han meldes derfor på vej til Bundesligaklubben Wolfsburg, som har været nødt til at gøre plads til den tyske profil. 

Det er her, Ivica Olic kommer ind i billedet. Den kroatiske offensivspiller er nemlig meget tæt på at vende tilbage til gamle klub Hamburger SV, hvor han skal gennemgå det obligatoriske lægetjek fredag. 

- Jeg er glad for, vi har fundet en løsning, og jeg tror alle parter er glade for den, siger den 35-årige Olic til Kicker. 

- Nu ser jeg frem til at spille for HSV. Det er en ny udfordring for mig. Jeg er 35 år, og jeg har forberedt mig godt i løbet af vinterpausen, og jeg er klar til kamp, når vi møder Köln på lørdag, lyder det fra Olic.