Bænket Evian-dansker vil have spilletid: Sommerskifte lurer
Foto: Polfoto
Ligue 1

Bænket Evian-dansker vil have spilletid: Sommerskifte lurer

Bænkede Jesper Hansen vil kæmpe for spilletid i foråret, men hvis situationen ikke har ændret sig til sommer, kan et klubskifte komme på tale, fortæller han.

Jesper Hansen startede sæsonen fint i Evian, hvor han var fast mand. Siden er de gode omstændigheder for danskeren dog forsvundet, og de seneste kampe er han startet på bænken som reserve for Benjamin Leroy, der siden midten af december har været cheftræner Pascal Dupraz foretrukne mand mellem stængerne.

Den danske målmand er selvfølgelig ikke tilfreds med den disposition, og nu han vil afvente foråret, hvor han håber at kæmpe sig tilbage som førstevalget, for ellers kan et sommerskifte godt blive løsningen for den tidligere FC Nordsjælland-målmand.

- Jeg har selvfølgelig tænkt på, at hvis det ikke kommer til at gå her i foråret, og jeg ikke kommer til at spille, så kan det godt være, der skal ske noget. Det kan godt være, at sommer bliver aktuelt, siger Jesper Hansen til tipsbladet.dk.

Han understreger dog, at han først vil se tiden an i Evian i løbet af foråret.

- Det vigtigste for mig er spilletid. Det er det, jeg vægter højest, så i første omgang er min plan at se, hvad der kommer til at ske i foråret med de resterende kampe, og så må vi løbende se på situationen og så eventuelt tage den efterfølgende, når sæsonen er slut. Men sommer kunne helt klart godt blive aktuelt, og jeg skal også have en snak med klubben løbende, hvis situationen ikke ser bedre ud, og jeg ikke får chancen, lyder det videre fra Hansen.

Han ærgrer sig selvfølgelig over at være henvist til bænken efter et efterår, hvor han stod 15 kampe for klubben.

- Jeg er pt. henvist til bænken, og det er træneren, der har truffet det valg. Det er sådan landet ligger, og det er selvfølgelig ikke så sjovt. Men jeg må prøve at komme tilbage og fokusere på, at det gik rigtig godt i lang tid, men nu er det så vendt på en tallerken, og jeg må kæmpe for at komme til igen. Det er det, der tager alt min tid lige nu. Jeg vil tilbage i målet, siger den tidligere FC Nordsjælland-keeper.

Leroy har overtaget tjansen som førstekeeper, og cheftræner Pascal Dupraz fik i weekenden endelig holdets første sejr i syv kampe efter en dårlig stime, hvor seneste sejr kom den 3. december mod Bastia.

- Jeg tror ganske enkelt, at han ikke har været tilfreds. Det har ligesom været det, der har været grunden til, at han skiftede. De to sidste kampe, jeg spillede, tror jeg ikke, han var helt tilfreds. Så det må være grunden til, at han har valgt at skifte på posten. Jeg må klø på og tage det til mig. Jeg vil vise til træning, at jeg er berettiget til, at jeg skal spille, og det håber jeg, at der sker. Der er stadig en del kampe tilbage i sæsonen, og jeg håber stadig at få muligheden, siger Jesper Hansen.

- Jeg synes ikke, det har været så galt, at jeg skulle tages af holdet. Det synes jeg overhovedet ikke. Men det er anderledes hernede. Der er ikke så lang snor, som jeg måske har prøvet tidligere. Jeg synes nu ikke, at jeg har spillet så dårligt, at jeg skulle skiftes ud, men det er selvfølgelig ikke mig, der beslutter det.

Jesper Hansen føler dog ikke, at han er langt fra at kunne tilbageerobre pladsen som førstemålmand.

- Jeg synes, jeg er meget tæt på. Det kommer også lidt an på klubpræstationerne og hvordan kollegerne gør det. Nu er han kommet rigtig godt fra start, så han gør det selvfølgelig godt i øjeblikket og er i god form. Men jeg tror ikke, der skal så meget til. Det gælder også den anden vej, at der ikke er så lang snor. Jeg skal bare holde mig klar, siger han.

- Vi ligger stadig nede i den nederste halvdel, og det er meget tæt. Vi har lige haft en dårlig serie med mange nederlag. Den fik vi så brudt her i weekenden, så det kan gå stærkt. Så jeg føler, det er tæt, og der er en god konkurrence.

Jesper Hansen og Evian er nummer 16 i Ligue 1. Holdet møder lørdag rækkens nummer to, Marseille.