FCK-back nærmer sig kampform
Foto: Jonas Olufson/Polfoto
Superliga

FCK-back nærmer sig kampform

Christoffer Remmer føler sig meget tæt på comebacket i FCK, og han nærmer sig med hastige skridt at kunne være med i træningskampe.

Christoffer Remmer har været gennem en hård periode med en voldsom skade, men nu lysner det for den unge FCK-back. På træningslejren i Portugal er han for alvor ved at kunne mærke fremskridt i genoptræningen efter den skade, der har kostet ham hele efteråret.

 - Jeg er så småt ved at komme op i omdrejninger igen. Hver dag er et nyt pejlemærke for, hvordan næste dage bliver. Og hver uge er et pejlemærke for, hvordan næste uge bliver. Jeg er mere med nu, end jeg har været, siden før jeg blev skadet. Så vi må se, hvordan det går. Det handler om at tage et skridt ad gangen, siger Christoffer Remmer til FCK's hjemmeside.

Han forventer snarest at kunne være med i træningskampene for FC København, men han vil dog for alt i verden ikke forcere noget.

- Når jeg – som nu - kan være med i kamptræningen – så er jeg også ved at være der, hvor jeg kan være med i de her kampe, som vi skal spille i denne her træningsturnering. Men vi tager stadig det hele med en vis tålmodighed og ser på, hvad jeg kan, og hvad jeg måske ikke kan, siger han videre.

Remmer har i alt spillet 28 kampe for FC Købehavn.