Topholdet i 1. division forlænger med cheftræner
.
1. division

Topholdet i 1. division forlænger med cheftræner

Lyngby Boldklub og cheftræner Jack Majgaard har forlænget kontrakten, så den nu gælder frem til sommeren 2017.

Jack Majgaard har i efteråret ført Lyngby Boldklub frem til en aktuel førsteplads i 1. division forud for foråret, og det har klubben nu valgt at kvittere for med en forlængelse af kontrakten, så den nu gælder til sommeren 2017.

- Aftalen skal ses som en anerkendelse af det arbejde Jack har ydet og ikke mindst den udvikling, han selv er inde i som træner. Jack er et trænertalent, som besidder et enormt potentiale og han er et vigtigt led i vores og Lyngby Boldklubs langsigtede sportslige plan. Han er den rette mand til fortsat at udvikle truppen, så vi kan nå vores sportslige målsætninger. Og i den forbindelse taler de hidtidige resultater for sig selv, siger bestyrelsesformand Torben Jensen til klubbens hjemmeside.

Majgaard overtog holdet tilbage i december 2013 og er begejstret for at have fået fremtiden på plads.

- Den nye ledelse og deres idéer om at skabe en bæredygtig fodboldklub, og samtidig bakke op om den sportslige strategi vi har lagt, har også været en vigtig faktor i forhold til mit valg om at forlænge kontrakten. Der er en god og inspirerende spillertrup og jeg er rigtig glad for at være i klubben, så at få muligheden for at fortsætte alt det gode arbejde, vi er startet på, er en perfekt løsning for mig, siger Jack Majgaard videre.

Lyngby Boldklub har seks point ned til AGF og Vendsyssel på tredje- og fjerdepladsen i 1. division.