Randers-topscorer: Mine mål i efteråret betyder intet lige nu
Foto: Polfoto
Superliga

Randers-topscorer: Mine mål i efteråret betyder intet lige nu

Mikael Ishak mener ikke, at de fem mål, han bidrog med i efteråret, kan være med til at sikre ham en startplads mod Silkeborg på søndag. Det hele handler om nuet, siger den svenske angriber, der sad udenfor, da Randers FC slog FC Nordsjælland med 3-0.

Mikael Ishak lukkede efteråret med et brag, da svenskeren i udekampen mod Hobro både blev matchvinder og modtageren af et rødt kort. Ishak scorede kampens eneste mål i 1-0-sejren, og i anden halvleg blev han desuden udvist efter en batalje med Jonas Damborg.

Fem mål nåede Ishak at bidrage med i efteråret, men det røde kort mod Hobro betød, at han måtte side på tribunen, da Randers FC i fredags åbnede sæsonen med en 3-0-sejr mod FC Nordsjælland. Der kunne han se Djiby Fall og Nicolai Brock-Madsen bombe Farum-klubbens mål med tre mål i en stærk første halvleg, så Ishak har svært ved at vurdere, hvor han står forud for kronjydernes kamp på søndag mod Silkeborg IF.

- Jeg ved det helt ærligt ikke. Jeg føler, at jeg har trænet godt hele ugen, og jeg håber selvfølgelig på at spille. Men jeg har også forståelse for, at de andre angribere leverede gode præstationer mod FC Nordsjælland. De gjorde det helt bestemt godt, så det er op til Colin (Todd, red.) nu, siger Mikael Ishak til tipsbladet.dk.

De fem mål i foråret gør ham til en delt topscorer i klubben sammen med Djiby Fall og Viktor Lundberg, der også har bidraget med en håndfuld kasser, men Ishak føler ikke, at han kan tillade sig at hvile på laurbærrene.

- Min historie betyder intet nu. De fem mål er jeg selvfølgelig glad for at have bidraget, men lige nu er det ikke noget, der betyder det store. Jeg synes, at jeg har præsteret godt, men hvem der skal spille i weekenden, bliver afgjort af, hvem der præsterer bedst til træning. Jeg fokuserer på fremtiden, og nu handler det om den næste kamp, siger Ishak videre.

Han konkurrerer med tre andre skarpe angribere, så det er en hårfin kamp for at blive cheftræner Colin Todds udvalgte.

- Jeg synes, at konkurrencen er fin. Brock (Nicolai Brock-Madsen, red.) har ikke spillet så meget, og det samme gælder Djiby (Fall, red.), så det var godt at se dem gå ind og score nogle mål. Der er en god koncentration blandt angriberne, så vi supplerer hinanden fint. Vi har mange svære udfordringer foran os, og det er godt at kunne råde over flere gode angribere, siger Mikael Ishak videre.