AaB kunne ikke overraske i Belgien

Club Brugge kan for alvor tage titlen "danskerdræberne" til sig, da de sendte det tredje danske hold, AaB, ud af Europa med en knusende samlet 6-1-sejr.

Det blev alle dårlige gange tre for Danmark, da Club Brugge sendte AaB og sit tredje danske hold ud af Europa i denne sæson med en 3-0-sejr i returopgøret.

Club Brugge dominerede starten af kampen, og der skulle blot gå 11 minutter, før håbet om et AaB-comeback fik en ordentlig tackling.

En flot stikning af Boli Bolingoli-Mbombo endte hos Victor Vaxquez, som med en lille berøring kunne sendte bolden ved siden af Nicolai Larsens venstre fod og i mål til 1-0.

Det gav ro til Club Brugge, som dog ikke slap sit tag på kampen, og det gav flere farlige chancer til blandt andre Lior Refaelov, men her blokerede Nicolai Larsen for en yderligere føring.

AaB havde det rigtig svært, men i den sidste del af halvlegen kom danskerne frem til chancer. Efter 29 minutter fik Thomas Enevoldsen en god første berøring lidt til venstre for målet, og skudet trillede lige foran målet, men desværre ud til målspark.

Kort efter lavede Andreas Bruhn et gennembrud i Brugge-forsvaret, men han blev tacklet i skudøjeblikket, og AaB måtte gå til pause bagud 1-0.

AaB startede fornuftigt ud i anden halvleg, hvor Thomas Enevoldsen igen fik en chance. Men efter 64 minutter blev det sidste lille håb slukket for AaB.

Et boldtab fangede AaB fremme på banen, og Brugges Mamadou Oulare Obbi kom i direkte løbeduél med Kenneth Emil Petersen, der ikke kunne følge med. Nicolai Larsen fik hænderne på bolden, men ikke nok til, at han kunne forhindre en 2-0 føring til Club Brugge.

Slutningen af kampen gav flere muligheder til Club Brugge, og til sidst blev AaB totalt udspillet. Boli Bolingoli-Mbombo gjorde det til 3-0 med et kvarter igen, og AaB kunne opleve sine sidste europæiske minutter i denne sæson.

Dermed er danskerdræberne Club Brugge videre og klar til sin første 1/8-finale i Europa League siden 2004.