Dortmund ånder lettet op: Udgået Reus slipper billigt
Foto: Michael Sohn/Polfoto
Bundesliga

Dortmund ånder lettet op: Udgået Reus slipper billigt

Marco Reus udgik tirsdag i Dortmunds DFB Pokal-kamp mod Dynamo Dresden, men klubben kan nu ånde lettet op, da spilleren er sluppet uden betydelig skade.

Tirsdag aften slog Borussia Dortmund værterne Dynamo Dresden med 2-0 i DFB Pokalen, men trods femte sejr på stribe for Jürgen Klopps mandskab så alt ikke lige glædeligt ud. Ud humpede nemlig stjernespilleren Marco Reus, der for nylig har forlænget sin kontrakt med klubben. 

I dag har Marco Reus så blevet yderligere undersøgt, men til glæde for både Reus, Klopp, Dortmund og klubbens fans, kunne lægerne konstatere, at der ikke var sket meget skade med stjernespilleren. 

- Efter ydligere undersøgelser onsdag kan Dortmund bekræfte, at Reus blot er tvivlsom til lørdagens kamp mod Hamburg, og skal altså ikke se frem til uger eller måneder på sidelinjen, skriver Dortmund i en pressemeddelese ifølge FourFourTwo. 

Den tyske landsholdsspiller var hæftigt plaget af en ankelskade i sidste sæson, hvilket også endte med at koste ham pladsen i Tysklands VM guldvindende trup. Inden kampen tirsdag havde Reus scorede i fem kampe på stribe for Dortmund.