Avis: Zidane dropper umoden Ødegaard
La Liga

Avis: Zidane dropper umoden Ødegaard

Den norske landsholdsspiller Martin Ødegaard nægter angiveligt at træne med reserveholdet i Real Madrid, og det har fået Zinedine Zidane til at fravælge nordmanden.

Det er kun lidt over to måneder siden, at det norske vidundertalent og landsholdsspiller Martin Ødegaard til stor mediebevågenhed blev præsenteret som ny Real Madrid-spiller. Ideen var, at han skulle starte på reserveholdet og så arbejde sig op mod førsteholdet.

Indtil videre er det som sådan gået fint, men nu lader det alligevel til, at der er knaster i forholdet mellem Real Madrid og Martin Ødegaard. Ifølge det spanske medie AS har Martin Ødegaard en klausul i sin kontrakt, der gør, at han har krav på at træne med førsteholdet fem gange om ugen, hvis det er det, han har lyst til. Og indtil videre nægter Ødegaard at træne med Castilla, altså Real Madrid-reserverne, hvilket har fået den franske træner Zinedine Zidane til at droppe Ødegaard fra reserveholdet.

De seneste to kampe har Ødegaard overhovedet ikke spillet. Zidane skulle dog ikke have opgivet Ødegaard totalt, fordi han ser ham som en vidunderlig tekniker. Problemet skulle være, at det med Ødegaard på banen ofte virker, som om holdet kun er ti mand på banen.

Angiveligt skulle hverken Ødegaard eller Ødegaards far have interesse i, at sønnike træner med reserverne.