FCM må vente: Pione Sisto er et stykke tid fra comeback
Foto: Claus Bonnerup/Polfoto
Superliga

FCM må vente: Pione Sisto er et stykke tid fra comeback

Pione Sisto kommer næppe i aktion for FC Midtjylland før i maj måned. Det går dog langsomt fremad for Superliga-profilen.

FC Midtjylland må endnu væbne sig med noget tålmodighed omkring Pione Sistos comeback for Superligaens tophold. 
 
Det er snart seks uger siden, FC Midtjylland meddelte offentliggheden, at Pione Sisto havde pådraget sig en lyskeskade, og selvom meldingen i første omgang lød på netop seks ugers pause, er offensivspilleren endnu ikke klar. 
 
- Det går ok, men der er svært at sige, hvornår præcist Sisto er tilbage. Vi har ikke engang set ham i nogle træningsøvelser med holdet endnu. Inden han kommer det, vil det være forkert af mig at gisne om, hvornår han er tilbage. Det handler om at tage små skridt den rigtige vej. Det kan gå hurtigt, men der kan også komme tilbagefald. Det er en triggy skade, og derfor vil vi ikke sætte en konkret dato, selvom vi gerne ville, siger FC Midtjyllands cheftræner Glen Riddersholm til tipsbladet.dk. 
 
FC Midtjyllands fysioterapeut Nicklas Falkesgaard Pedersen uddyber, at Sisto er på rette vej, men at der endnu er noget ventetid, før han kan komme i aktion i Superligaen. 
 
- Det går fint fremad, og i denne uge har han med været på banen og lavet noget funktionel træning samt nogle fodboldbevægelser. Han skal lige i gang igen, og han har mærket noget ømhed efter at have været ud i noget tid, men lysken har reageret fint. Vi har foretaget en ny MR-scanning i denne uge, og den har ikke ændret vores opfattelse af, at han er på rette vej, fortæller Nicklas Falkesgaard Pedersen til tipsbladet.dk.
 
Fysioterapeuten forventer, at Pione Sisto kan komme i aktion i Superligaen i begyndelsen af maj. 
 
- Med det forbehold, at det det går som det skal, kan han begynde at træne med holdet i næste uge. Vi skal se, hvordan hans lyske reagerer på det, og hvis det går godt, kan han i løbet af 10-14 dage være i spil til at få nogle minutter i kamp, siger han. 
 
FC Midtjylland vil dog ikke forcere noget i forhold til Pione Sistos comeback. 
 
- En lyskeskade som denne er noget af det mest drilske overhovedet, så vi skal hele tiden være opmærksomme på belastningen, siger Nicklas Falkesgaard Pedersen. 
 
Hvis Pione Sisto får comeback for FC Midtjylland i begyndelsen af maj, kan han muligvis være i spil til FC Midtjylland kamp mod Randers FC den 4. maj. 
 
På det tidspunkt resterer der syv spillerunder af Superligaen.