Dagens Spilforslag - fair kamp i Torino
Spil

Dagens Spilforslag - fair kamp i Torino

Højst fire kort til odds 1,90 hos bet365, når Real Madrid kommer på besøg hos Juventus, kommer til at udgøre Dagens Spilforslag

Tirsdag 20.45
Juventus - Real Madrid under 4,5 kort, 75 units
Odds 1,90 Bet365

Alle spillere skulle starte fra nul i aften, hvad advarsler angår, hvilket muligvis får nogle til at tage jernhandsken på. Omvendt virker det ikke som om, at det ligger til nogen af disse to parter at spille med grovfilen fremme, og når de så endda mødes, virker odds 1,90 på højst fire kort for noget højt.

HAR DU TJEKKET DAGENS DOUBLE

Juventus har fået 17 kort i hele turneringen indtil nu. På 10 kampe. De fleste af disse endda i gruppespillet, for i deres hidtige knock out-kampe er de rendt ind i to, nul, nul, to advarsler og ingen af deres fire knock out-kampe har givet mere end fire kort.

HAR DU TJEKKET COPA-EKSPERIMENTET

Real Madrid er kun rendt ind i 16 kort i hele turneringen, og her bør man lige have i tankerne, at de mødte Atletico Madrid i kvartfinalen. Ikke just det mest fair spillende hold, men Real lod sig tilsyneladende ikke provokere, for i begge opgør gik de derfra med to kort.

Derfor har jeg svært ved at se aftenens kamp udarte sig. I returopgøret måske, når en finaleplads for alvor begynder at være på spil, men da ikke i den første kamp, hva?

HAR DU TJEKKET ET PAR TENNISFORSLAG

Bemærk i øvrigt at ovennævnte spil findes i to varianter hos bet365. Det ene hedder "antallet af kort i kampen" og giver 1,83 i skrivende stund på såvel over som under. Det andet hedder "asian total cards" og giver 1,90 på begge udfald. Et helt og aldeles identisk spil da skellet ligger på 4,5 i begge spil, men oddset er forskelligt, så hvis du handler ind, bør du huske at gøre det fra dén hylde, hvor prisen er sjovest.

Hent din bonus på 1000 kroner her