Ancelotti: Sergio Ramos spillede en god kamp
Champions League

Ancelotti: Sergio Ramos spillede en god kamp

Carlo Ancelotti er tilfreds med Sergio Ramos' præstation i tirsdagens Champions League-semifinale mod Juventus, hvor forsvarsspilleren var blevet rykket frem på midtbanen.

Carlo Ancelotti havde rystet posen, da Real Madrid gik ud til opgøret mod Juventus på Juventus Stadium, hvor det italienske mandskab endte med at tage det første første stik i Champions League-semifinalerne med en 2-1-sejr over den spanske storklub. 
 
Carlo Ancelotti havde nemlig valgt at rykke Sergio Ramos væk fra sin normale position i det centrale forsvar, og han havde i stedet valgt at placere ham på midtbanen. 
 
Og det virkede ikke som en position, Sergio Ramos fandt sig hjemme på. Den 29-årige spanier kom aldrig for alvor ind i kampen, han virkede forvirret, når han ikke var i boldbesiddelse, og han lavede flere fejlafleveringer i løbet af kampen. Alligevel er Carlo Ancelotti tilfreds med det, han så Sergio Ramos levere. 
 
- Vi lavede flere fejl, end vi normalt laver. Det gælder ikke kun Sergio Ramos. I forsvaret havde vi problemer flere gange, fordi Juventus satte os under pres, men Sergio Ramos spillede en god kamp, siger Carlo Ancelotti til Sky Sports. 
 
- Vi spillede godt i nogle faser af kampen. Vi spillede en godt og tålmodigt, og vi formåede at skabe nogle chancer. 
 
- Vi gik ud til kampen for at vinde den. Resultatet er ikke godt, men det er heller ikke skidt, siger den italienske trænerr.