Første 2. divisions-oprykker fundet: Helsingør bedst i øst
1. division

Første 2. divisions-oprykker fundet: Helsingør bedst i øst

Med en 1-0 sejr over Holbæk er den første oprykker til 1. division fundet blandt 2. divisions-holdene. FC Helsingør spiller i næste sæson i 1. division.

Eftersom Frem, der var FC Helsingørs nærmeste konkurrent, kun spillede uafgjort, er klubben fra Nordsjælland definitivt rykket op i 1. division til trods for, at der stadigvæk resterer tre runder. 

Ud af de hidtil spillede 27 kampe har suveræne FC Helsingør kun tabt et enkelt opgør, og dagens kamp mod Holbæk blev da også vundet - en 1-0 sejr over Holbæk på et mål af Martin Koch, klubbens topscorer. 

I 2. division Vest er den anden oprykker ikke fundet endnu, men alt tyder på at det bliver Næstved, der har fire point ned til de nærmeste forfølgere fra Marienlyst. Begge klubber stod til aften for sejre, da Marienlyst smadrede Brabrand med 4-0 og Næstved slog FC Svendborg med en 1-0-sejr. 

Dermed kan næste sæsons 1. division komme til at bestå af 7 Sjællænder-klubber - FC Vestsjælland, Lyngby, HB Køge, FC Roskilde, FC Helsingør, Næstved og muligvis AB, hvis de formår at indhente den føring på 1 point, Fredericia har på akademikerne.