Brasilien: Svært med 15 syge spillere
Foto: Natacha Pisarenko/Polfoto
Generelle

Brasilien: Svært med 15 syge spillere

Brasilien blev ramt af en voldsom virus før søndagens nederlag til Paraguay ved Copa America.

Brasilien var på forhånd udråbt som storfavoritter, da man tog imod Paraguay i Copa America-kvartfinalen. Her kom favoritterne da også i front kort inde i opgøret, inden tempoet dog faldt markant. Paraguay fik udlignet, og cifrene 1-1 lykkedes man med at holde kampen igennem. 

Da den forlængede spilletid ikke bød på scoringer, måtte de to hold ud i straffesparkskonkurrence, og her gjorde Paraguay triumfen total. Med afbrændere fra blandt andet Diego Costa er Brasilien færdige ved turneringen, men oddsene var heller ikke gode på forhånd.

Det afslører den brasilianske landstræner Dunga på et pressemøde efter kampen. I forberedelserne til kvartfinalen blev det meste af truppen nemlig ramt af virus:

- Det er selvfølgelig ikke nogen undskyldning, men 15 af vores spillere blev ramt af virus før kampen. Spillerne led især meget med hovedpine derinde. Vi var nødt til at sætte nogle begrænsninger på vores træning. Det påvirkede optakten, for vi kunne ikke helt gøre, som vi gerne ville. Det handlede mere om at komme igennem kampen i store perioder, især Willian havde det dårlig ti pausen, siger landstræneren på et pressemøde.

Paraguay skal i semifinalen møde Argentina, der slog Colombia ud i sin kvartfinale.