Svensk keeper: Jeg har hørt om FCK-interesse
Foto: Tipsbladet
Superliga

Svensk keeper: Jeg har hørt om FCK-interesse

Den svenske målmand Per Hänsson fortæller til svensk medie, at han har hørt, at FC København er interesseret i ham.

Den 29-årige Helsingborg-målmand Per Hänsson kan måske være på vej til dansk fodbold og FC København. Ifølge svenske medier har Ståle Solbakkens tropper vist interesse for målmanden med fem svenske landskampe på cv'et, og nu bekræfter Hänsson, at der måske er noget om snakken.

- Jeg har hørt, at FC København er interesseret, men jeg ved heller ikke mere end det. Lige nu er hele mit fokus på Helsingborg, og så må vi se, hvad der sker, siger målmanden til Helsingborgs Dagblad.

FC København har i øjeblikket tre målmænd i førsteholdstruppen i form af Stephan Andersen, Johan Wiland og Kim Christensen, mens Jakob Busk er udlejet til Sandefjord. Johan Wiland har dog talt om et klubskifte, hvis han ikke får muligheden for at spille. Stephan Andersen har siden han kom til klubben i sommer været det sikre førstevalg.

Det ligner altså ikke umiddelbart, at FCK mangler en målmand, men sælger klubben eksempelvis Johan Wiland, kan der måske være en åbning for Per Hänsson.

Hänsson har kontraktudløb til vinter, så skal Helsingborg have en transfersum for målmanden, skal det være denne sommer, han sælges. Det har klubbens træner, "Henke" Larsson, dog afvist at gøre, og dermed lader det til, at Per Hänsson kan skifte kvit og frit til sommer.