Officielt: Chelsea henter Falcao
Foto: Andre Penner/Polfoto
Premier League

Officielt: Chelsea henter Falcao

Chelsea FC har fredag bekræftet, at Radamel Falcao lejes i AS Monaco i den kommende sæson.

I Chelsea FC sikrede man sig i den forgangne sæson mesterskabet på overbevisende vis. I sommerens transfervindue er der dog aktivitet for at forbedre truppen yderligere, og fredag kunne man præsentere en spændende signing. 

På Stamford Bridge i London kan man nemlig meddele, at Radamel Falcao skifter til klubben på en lejeaftale. Denne løber i den kommende sæson, hvor AS Monaco på ny har udlejet angriberen til Premier League. Senest var Falcao i Manchester United, hvor succesen dog udeblev. 

Radamel Falcao er 29 år, og er blandt de største angribere i Europa. I 2012 scorede han hattrick mod netop Chelsea i UEFA Super Cup, inden han forlod Atletico Madrid til fordel for AS Monaco i 2013. Her har Falcao optrådt med succes, men en permanent aftale efter den kommende sæson kan være på vej. 

Radamel Falcao skiftede til argentinske River Plate i 2001, hvor han hurtigt slog sig fast. Efter otte år som profil skiftede han til FC Porto i Europa, inden eventyrede for alvor tog fart med flere store klubber. 

I Chelsea er der gensyn med flere af de tidligere holdkammerater, hvor Falcao bliver genforenet med Thibaut Courtois, Filipe Luis og Diego Costa.