FC Midtjylland klar til Europa: Fem vilde FCM-videoer
Foto: FC Midtjylland
Champions League

FC Midtjylland klar til Europa: Fem vilde FCM-videoer

FC Midtjylland skal nu forsøge at erobre Europa. På internettet hersker midtjyderne allerede med en række fantastiske YouTube-videoer.

FC Midtjylland skal tirsdag aften i aktion i Champions League for første gang i klubbens historie. 

Dermed skal de danske mestre nu forsøge at erobre Europa, ligesom man har erobret dansk fodbold. 

Endnu et sted er FC Midtjylland imidlertid også herskere på dansk grund: Internettet. På det store internet florerer der således masser af fantastiske videoer, der relaterer sig til FC Midtjylland. 

I anledningen af midtjydernes Champions League-debut bringer vi her fem af de mest markante.

Herunder følger fem fantastiske FCM-videoer:

VOLF DUO & BAND: VI ER FC MIDTJYLLAND
Den første FC Midtjylland-sang er en klassiker. Herunder er det med gruppen Volf Duo & Band.

VOLF & STEENBERG: SAMMEN VI STÅR
En ny fansang for FC Midtjylland, hvor fansene skal forsøge at være følsomme og sjælefulde. I første omgang var sangens titel "Herfra min verden går", ligesom Dansk Folkepartis valgsang fra 2011, men den af uvisse årsager er titlen efterfølgende blevet ændret. 

 

LARS ALLAN SOM FC MIDTJYLLAND-FAN
Drengene Fra Angora var et stort hit i nullerne på DR 2. Især karakteren Lars Allan Baunsbøl alias Baune gav mange grin rundt om i Danmark. I nedenstående video fortæller han, hvordan man agerer som FC Midtjylland-fan.

RIDDERSHOLM I PIMPONGS CORNER
Den tidligere FC Midtjylland-spiller Razak Pimpong har tidligere besøgt Glen Riddersholm med programmet Pimpongs Corner. Den nu forhenværende FCM-træner danser i nedenstående klip iført nissehue.

DET SORTE UR: VI HADER FC MIDTJYLLAND
Mange danske fodboldfans har et horn i siden på FC Midtjylland. Det har et mindekor lavet en sang om. Nedenstående sang stammer fra DR P3-satiregruppen Det Sorte Ur.