Spilforslag: Tour de France - 16. etape
Spil

Spilforslag: Tour de France - 16. etape

Mandagens etape af årets Tour de France byder på den efterhånden klassiske afslutning i Gap efter en hæsblæsende nedkørsel fra Col de Manse.

Tour de France – 16. etape – Vincenzo Nibali foran Chris Froome - odds 1.90 hos Unibet

Det var her, at baskeren Joseba Beloki styrtede i 2003, hvorefter Lance Armstrong måtte tage den ud over marken for at holde sig på cyklen. Det var også her, at Alberto Contador styrtede og næsten tog Chris Froome med sig i faldet i 2013.

Denne nedkørsel er altid garant for drama, og favoritterne vil med stor sandsynlighed også forsøge at angribe hinanden i dag.

Vincenzo Nibali er kendt som en af de allerbedste nedkørere i feltet. Han er aldrig bleg for at tage chancer nedad, og angriber ofte så snart han ser sit snit.

Italieneren er på nuværende tidspunkt over otte minutter efter Chris Froome i det samlede klassement. Det betyder dog ikke, at Nibali har opgivet. Han har således forsøgt at rykke væk flere gange de seneste dage.

Mens Nibali er flyvende på nedkørslerne, så er Froome bestemt ikke en ørn til at køre nedad. Han fører suverænt samlet i øjeblikket, og behøver således heller ikke tage nogle chancer i dag.

Det gør Nibali, og det vil da også være en overraskelse ikke at se Astana-kaptajnen forsøge at smutte væk i finalen. Der er fin værdi i at spille Nibali til at slå Froome i Gap mandag eftermiddag.

Dagens spilforslag leveres af bettingexpert.dk.