Optakt: Falk og co. kan drille Brøndby
Superliga

Optakt: Falk og co. kan drille Brøndby

Brøndby fik en ringe sæsonstart, mens OB imponerede stort. Hvem trækker det længste strå søndag på den københavnske Vestegn?

Kampfakta:

Spillested: Brøndby Stadion

Dommer: Kenn Hansen

Kampstart: Søndag klokken 16.00

På TV: Canal 9

Twitter: #bifob

Holdnyt:
Brøndby IF:
De blå-gule fra Vestegnen har det med at starte en sæson sløjt, og de tendenser fortsatte i premieren, hvor oprykkerne fra AGF hentede en 2-1-sejr. Søndag er der hjemmekamp på programmet, og på Brøndby Stadion er Thomas Franks mandskab traditionelt svære at have med at gøre. Præstationen skal dog blive noget bedre end i Aarhus, hvor selv Daniel Agger spillede skidt. Brøndby var i kamp torsdag aften i Europa League-kvalifikationen, og spørgsmålet er, hvor meget det sidder i benene, når der fløjtes op mod OB i søndagens Superliga-kamp. Den uhyre kedelige 0-0-kamp kan dog ikke ligefrem have slidt Brøndby-spillerne op.

De blå-gule er fortsat uden langtidsskadede Thomas Kahlenberg. Desuden meldes Lukas Hradecky tæt på et skifte til Bundesligaen, men han ventes også at spille søndagens kamp.

OB:
Hold da op for en start af OB og Kent Nielsen. At slå Hobro med 3-0 er naturligvis en glæde i sig selv for fynboerne, men de fynske fodboldfans må i lige så høj grad glæde sig over måden, det skete på. Der var nemlig rigtig, rigtig mange ting at smile over i premieren, hvis man holder med OB. Forsvaret stod godt, Rasmus Festersen scorede i sin debut, Rasmus Falk er stadig klubbens bedste spiller, og Emil Larsen lignede for første gang i umindelige tider en mand, der nød at spille fodbold. Eneste malurt i bægeret var skaden til Mikkel Desler, der ikke kommer i aktion de næste tre måneder.

Falk måtte udgå af træningen lørdag, men endnu har OB ikke meldt noget ud om en eventuel skades omfang. Han er fortsat i truppen til kampen.

Søndag skal det blive spændende at se, hvor meget OB kan tage med sig fra den kamp, og om fynboerne også kan presse et hold som Brøndby på udebane. Kent NIelsen og co. skal i hvert fald nok være opsatte på at fortsætte de meget lovende takter.

Karantæne:
Brøndby IF: Ingen
OB: Ingen

Bud på startopstillinger:

Brøndby IF:

(4-4-3): Hradecky- Larsson, Dumic, Agger, Durmisi- Ørnskov, Phiri, Nørgaard- Szymanowski, Pukki, Hjulsager

OB:

(4-4-2): Falkesgaard- Lund, Jonasson, Larsen, Kirkeskov- Falk, Skulason, El Makrini, Larsen, Zohore, Festersen.

Vidste du, at..:
Sidste gang, Brøndby og OB tørnede sammen i anden spillerunde, var helt tilbage i sæsonen 2000/2001. Dengang var spillere som Mogens Krogh, Ruben Bagger, Michael Hemmingsen og Andrew Tempo blandt profilerne på de to mandskaber. Opgøret endte i øvrigt 0-0.

Dom:
Brøndby er langsomme startere, og desuden må benene være en smule trætte efter torsdagens kamp i Europa League. Det får betydning mod et selvtillidsfuldt OB-mandskab, der med sikkerhed kommer til Brøndby efter alle tre point. Dem får de ikke, men de går ikke helt tomhændet hjem. Opgøret ender 1-1.

Seneste indbyrdes kampe, form og tabel: