Smigret Gladbach-stjerne afviser Bayern
Foto: Mark Schiefelbein/Polfoto
Bundesliga

Smigret Gladbach-stjerne afviser Bayern

Granit Xhaka glæder sig over rygterne omkring Bayern München, men afviser at forlade sin klub til fordel for mestrene.

Bayern München havde en flot sæson senest, hvor klubben overbevisende vandt Bundesligaen uden modstand. Alligevel vil holdet opruste markant denne sommer, og en af de spillere, der sætte i forbindelse med klubben er unge Granit Xhaka fra Bourissia Mönchengladbach. 

Det er de færreste 22-årige talenter, der vil afvise Bayern, men der er undtagelser. Uheldigvis for klubben er Xhaka en af dem. Den schweiziske landsholdsspiller nyder livet i sin tyske klub, der i den kommende sæson skal spille med omkring Champions League. 

Bayern-rygterne smigrer dog Xhaka selv, der godt kan se en fremtid i klubben senere; 

- Selvfølgelig bliver man smigret, når en klub som Bayern München viser interesse. Lige nu er et skifte til dem dog overhovedet ikke et tema. Jeg har skrevet kontrakt frem til vinteren 2019, og jeg har ikke lavet en ny aftale for så at smutte seks måneder senere. Jeg ser allerede Gladbach som en topklub. Selvfølgelige er der dog top, topklubber, og sådan en kunne være det næste skridt i min karriere, siger Granit Xhaka til Bild am Sonntag.

Granit Xhaka har imponeret stort i sine tre sæsoner for Gladbach. Han er midtbanespiller og skiftede fra FC Basel i 2012.