Zola vil lokke Balotelli til Qatar
Foto: Polfoto
Premier League

Zola vil lokke Balotelli til Qatar

Gianfranco Zola vil genoplade batterierne for Mario Balotelli, så han kan vende tilbage til Europa igen som den spiller han var før Liverpool.

Mario Balotelli har levet et omtumlet fodboldliv, hvor det for den snart 25-årige italiener allerede er blevet til ophold i Inter, Manchester City, Milan og Liverpool. Nu ser det ud til, at han skal videre. Det gør det efter en historie i engelske The Indepentent, der fortæller, at han er frosset ud i klubben.

Interessen for landsholdsangriberen er dog til at tage og føle på. En del Serie A-klubber har vist sin interesse, heriblandt SS Lazio. Men der er også interesse fra et lidt mere eksotisk sted.

Den kommer fra Qatar, hvor den tidligere Chelsea og Parma-spiller Gianfranco Zola er manager i Al-Arabi. Han holder ikke tilbage med sin idé om, at Mario Balotelli skal overveje ham. Det siger Zola i et interview med Sky. Samtidig mener Zola også, at Antonio Cassano skulle tage turen til mellemøsten.

- Det er to topspillere, og det ville være en suveræn mulighed for dem at spille i en liga med mindre opmærksomhed, hvor de kan oplade deres batterier og vende tilbage til Europa i en hovedrolle igen. siger Zola.

Han slår derefter fast, at han ikke ville vente et sekund med at skrive kontrakt med dem, hvis han fik muligheden.

Dermed kan det nok slås fast, at Balotelli efter sommerferien nok skal have en klub, der vil give ham spilletid, men det ser ikke ud til at blive i Liverpool.