Officielt: Knudsen skifter til Ipswich
Foto: Claus Bonnerup/Polfoto
Superliga

Officielt: Knudsen skifter til Ipswich

Jonas Knudsen skifter fra EfB til Ipswich på en 3-årig aftalen.

Jonas Knudsen er ny spiller i Championsship-klubben Ipswich. Det skriver den engelske klub på sin hjemmeside med et dertilhørende billede af backen, der underskriver kontrakten.

Den nu tidligere EfB-spiller var heller ikke med til kampen mellem Viborg og EfB, der blev spillet fredag aften, og nu er Jonas Knudsen altså præsenteret i Ipswich som ny spiller. Der er tale om en tre-årig aftale.

Når de tre år er gået vil Ipswich desuden have en option i kontrakten, der betyder, at de kan forlænge aftalen med yderligere ét år.

Det kom i går aftes frem, at der var kontakt mellem Knudsen og Ipswich, og nu er det altså officielt, at Knudsen skifter fra de hjemlige rammer på vestkysten til den næstbedste engelske række.

Jonas Knudsen har i sin tid i Esbjerg været blandt Superligaens bedste venstrebacker, som også har givet ham debut på det danske A-landshold, samtidig med, at han også var en del af U/21-landsholdet, der nåede helt til semifinalen ved U/21-EM denne sommer.

Der kommer ikke til at gå længe før Jonas Knudsen får dansk selskab i det engelske. Ipswich har nemlig danskerklubben Brentford med Andreas Bjelland og Lasse Vibe i truppen og med Rasmus Ankersen som sportschef.