Ståle: Vi kan være stolte
Foto: Anders Brohus/Polfoto
Superliga

Ståle: Vi kan være stolte

Ståle Solbakken glæder sig over, at FC København er kommet fremragende fra start i Alka Superligaen.

Jagten er gået ind på at vippe FC Midtjylland af tronen i Alka Superligaen. Hos FC København har man sikret sig en flot start på sæsonen, og kan efter 3-1 søndag i Haderslev glæde sig over to sejre på stribe på svære udebaner. Et faktum der da også skabte glæde i FCK-lejren efterfølgende. 

Her så FCK-manager Ståle Solbaken flere gode ting fra sit mandskab, mens der endnu er områder, som vicemestrene skal arbejde med. Præsentationen i Haderslev gav dog anledning til glæde: 

- Vi kom rigtig godt fra start, men vi vidste, at det ikke ville blive let her. Det blev meget fysisk, mens banen var svær at spille hurtigt på- Vi vidste, at vi skulle score mere for at være helt sikre. Det er tidligt at sige, hvordan vi står, men vi kan være stolte over starten. Vi har sikret nogle stærke sejre i træk på udebane, mens offensiven ser stærk ud. Defensivt er der mere, vi skal arbejde på fortsat, siger Ståle Solbakken til tipsbladet.dk. 

Han glæder sig desuden over en stærk debut fra Federico Santander, der spillede helt i front i Haderslev: 

- Det var en rigtig god kamp fra Santander i dag. Han er dygtig i offensiven, hvor han er god at spille bolden op på. De andre har let ved at spille sammen med ham, og så laver han jo to assists. Han kommer helt sikkert til at blive meget vigtig for os, vurderer Solbakken. 

FC København står med seks points efter to Alka Superliga-runder.