Tidl. OB-træner ønsker ledigt U/21-job
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk
Landshold

Tidl. OB-træner ønsker ledigt U/21-job

Henrik Clausen varetager midlertidigt U/21-landsholdet og vil gerne have jobbet permanent.

Når det danske U/20-landshold torsdag aften møder Liverpools U/21-hold i en testkamp, bliver det med den tidligere OB-træner Henrik Clausen i spidsen for holdet. Det skriver Fyens Stiftstidende. 

Clausen er aktuelt ansat som U/18-landstræner i DBU-regi, men han har de senete to år ageret assistenttræner på U/21-landsholdet, hvor Jess Thorup indtil for nylig var chef. Efter Thorups ansættelse som FC Midtjylland-træner, har Henrik Clausen varetaget jobbet som U/21-landstræner, og derfor står han altså i spidsen for det danske hold i aftenens kamp. 

Henrik Clausen lægger ikke skjul på, at han gerne vil overtage jobbet på permanent basis.

- Jeg har påtaget mig opgaven foreløbig frem til de næste testkampe først i september mod Tyskland og Ukraine. Selvfølgelig er jeg interesseret i U21-landstrænerjobbet. Indtil videre har jeg ikke været i dialog med DBU, siger Henrik Clausen til Fyens Stiftstidende.

Den tidligere OB-træner ser frem til kampen mod Liverpools U/21-hold.

- Liverpools U21-hold bliver en hård matchning for os. Sidste år spillede vi 0-0 mod dem på Høje Bøge i Svendborg, og jeg kan se på deres trup, at de har fire gengangere fra det hold, siger træneren.

Kampen mellem Danmark og Liverpools ungdomshold bliver spillet i Middelfart torsdag aften klokken 18.45.