DS-klub kan miste hjemmebane mod OB i DBU Pokalen
Superliga

DS-klub kan miste hjemmebane mod OB i DBU Pokalen

TPI fra Odense risikerer at gå glip af hjemmebanefordelen i pokalturneringen.

Det er en del af pokalturneringens charme, at de små hold i DBU Pokalen fra tid til anden får besøg af store mastodonter. I de senere år har der dog været en tendens til, at pokalkampe er blevet flyttet, så Superliga-holdene får hjemmebane mod lavere rangerende hold, selvom det er imod den oprindelige tanke med pokalturneringen. 

Nu ser det ud til, at det kommer til at ske igen. Når OB møder Odense-klubben TPI, der til daglig spiller i Danmarksserien, er der således risiko for, at kampen skal spilles på Odense Stadion i stedet for på TPI's opvisningsbane i Tarup-Paarup. Det skriver Fyens Stiftstidende.

- Vi ville godt have ventet med at trække OB til en runde senere, så det kunne være os, der modtog pengene for at være lavest rangerende hold. Men nu vil vi gøre vores bedste, og jeg så gerne, at vi blev hjemme på eget græs, men jeg er klar over, at der er vanvittig mange krav fra DBU, siger TPI's cheftræner Rene Hansen til Fyens Stiftstidende. 

Der er endnu ikke en endelig afklaring på, hvor kampen mellem TPI og OB skal spilles. Den endelige dato er heller ej fastlagt.