Everton videre i ligacuppen efter problemer mod League 1-hold

Der skulle forlænget spilletid til, før Everton sikrede sig adgang til runde 3 i Capital One Cup mod Barnsley fra den tredjebedste række.

Everton er klar til tredje runde af Capital One Cup, efter Premier League-holdet i går slog Barnsley. Et forventet facit, men de blå fra Liverpool skulle grueligt meget igennem, før de nåede så langt.

Barnsley kom således foran efter 22 minutter og øgede forspringet 6 minutter senere. Dermed kunne League One-mandskabet gå til pause med en 2-0-føring. Den reducerede Kevin Mirallas efter 51 minutter, og 8 minutter senere udlignede Steven Naismith.

Barnsley skulle imidlertid kun bruge ét minut på at komme foran igen, denne gang ved Daniel Crowley. Desværre for holdet udlignede Everton endnu en gang, målscorer var Romelu Lukaka, og så måtte kampen i forlænget spilletid.

Her måtte Barnsley fra den tredjebedste række strække våben efter først et selvmål fra Marc Roberts og siden endnu en scoring fra Lukaku. 5-3 endte opgøret, og dermed er Everton klar til at møde Reading i næste runde.